Ook in Spanje is uw gezondheid belangrijk

Uw Gezondheid

Deze artikelen zijn enkel geschreven met de bedoeling om u uw verblijf in de zon zo aangenaam mogelijk te maken. In geen geval wil ik een belerend vingertje opsteken van wat men mag of juist niet mag doen.

Alle jaren leiden er mensen aan uitdroging of aan zonnebrand, wat in extreme gevallen kan leiden tot een opname in het ziekenhuis.

Men kan zich zijn verblijf en vakantie best anders voorstellen.

In voldoende drinken staan er raadgevingen om uitdroging te voorkomen, door voldoende water te drinken, niet te veel alcohol gebruiken en nog enkele andere raadgevingen.

In zonnebrand staan er raadgevingen om geen zonnebrand op te lopen, en als men toch een zonnebrand oploopt wat men dan moet doen om er zo snel mogelijk vanaf te geraken.

Eenmaal op verlof gaan veel mensen er te hard tegen aan met hun lichaamsbeweging en sporten er op los. Doe dit niet maar bouw alles geleidelijk op zoals het hoort.

Iets totaal anders nu maar het hoort wel bij uw gezondheid, de huisapotheek. Als men in het binnenland van Spanje woonachtig is dan kan men soms redelijk ver van een hospitaal wonen. Een huisapotheek en een EHBO doos kan dan al een eerste hulp geven. In de huisapotheek leggen we uit wat er nodig is om de eerste zogen te kunnen toedienen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.